Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Já - ryby 0 : 3

 Tak jsem včera nevydržel, vzal rohlík, červíky a žížalky a vyrazil k řece, Bylo docela hezky, sice kolem nuly ale vydržet se u vody dalo, navíc mi svítilo na řepu sluníčko, tak jsem tam chvíli zůstal. Výsledek je tristní.  Na plavačku vůbec nic, na feedrový proutek dvě nebo tři taková poškubnutí, měl jsem tam žouželku, ale bohužel - nic. Takže obdivuji všechny, kdo k vodě v tuhle dobu chodí a pak sem na MRK vylepí pochvalný příspěvek, jak dnes koušou a připojí foto ryb všech druhů..  Jak ti to dělají, to tedy netuším... No jo, já zapomněl, jsem holt hovn*chyt...

 Ale za tu doby u vody mne přišli "zkontrolovat" dva kolegové, jeden príma, a jeden mne trošku překvapil. Skládal jsem si věci a dostal jsem u toho školení, že mám jet na(.....), že tady je to zbytečný, ale že "tam" berou a ať tam frčím. Prý už má zapsáno 10 kaprů a to ty nejmenší pustil, podobně prý kolegové a vím, kolik, kam a kdy nasypali ryb, a kdy budou dodávat, a tak...   Tak jsem se tomu musel usmívat. 23.3. a mít zapsáno 10 kapřů je docela zářez. Já tedy nevím, co bych s nimi dělal, konzervárnu doma nemáme. Chlápek mě evidentně na "svém" fleku neviděl moc rád, zřejmě měll strach, abych mu neodnesl dalších 10 kusů:-))) Ale to se netrefil, já je nejenže neodnesu, ale zřejmě za celý rok ani nechytím:-) (Teda musím, říct, že mě to včera trochu nas**lo, ale to bylo možná tím, že jsem měl přece jen v kbelíku úlovek: Bordelu z prostoru tři krát tři, že se mi to dvakrát vysypalo...  Takže jsem mu řekl k jeho fleku svoje... Že tam zřejmě chodí pěkná prasata a že se dneska stydím,že jsem rybář. A nebylo to žádné smetí donesené vodou, ale pletenky, montáže v křoví, vlasce, světýlka a obaly, piksly i se zbytka červíků... konzervy od kuku...   prostě hnus.  Lehl mi foťák, tak to nemůžu teď vypáčit, ale pak sem tu fotku "úlovku" dám.  Jen si říkám, kolik tak rybářů tady vlastně v okolí je, kolik z nich je takových, co chodí na ryby místo chování pašíka ve chlívku a musí ulovit, jinak by se to nevyplatilo, a kolik je takových, co si jdou zachtat a neudělají po sobě aspoň na břehu zkázu. (odnesené ryby nikomu nevyčítám, pokud je to v rámci pravidel, ale buďte si jisti, že si o "přiměřeném" množství myslím svoje)

Doufám, že tedy snad tu smůlu překonám a uvidím konečně letos šupinu. Jinak si budu muset dát inzerát, aby mne někdo vzal s sebou na ryby a ukázal mi, jak se to vlastně dělá. (Jenže takový dobrák stejně asi není...) 

Průměrná známka: 1,50

Komentář ke článku (10)